GE DITT NYA ÅR EN FLYGANDE START!

THE MAKE IT HAPPEN CHALLENGE 2024!


ALLT DET HÄR INGÅR!


✔️ 21 dagar av framåtkraft med start 1 januari 2024

✔️ En Get Ready Workshop med worksheets för att göra ditt personliga bokslut för 2023

✔️ En LIVE uppstarts-workshop med Carina

✔️ En LIVE Halvvägs-PEPP med Carina


✔️ En Facebook-grupp där du får tips, pepp & push

✔️ En LIVE Celebration Workshop med Carina när vi går i mål


JOINA UTMANINGEN FÖR ENDAST
295 kr!

(Du får värden för 2.295 kr)

Ja, jag vill vara med FÖR 295 KR! 

The Make it Happen Challenge har jag skapat för dig som;


🌱 Vill hitta energin att ta dig framåt

🌱 Vill träna ditt mindset & bli modigare

🌱 Vill bli gladare och njuta mer av livet

🌱 Vill ha verktyg & push att komma till skott

🌱 Vill hitta din grej

🌱 Har något du vill men inte vågar

🌱 Vill bli mer nyfiken på dig själv

🌱 Vill ha inspiration och nya sätt att tänka

Varför en Make it Happen Challenge?

Jag vill skapa en stark våg av positiv framåtkraft på nya året där alla som vill ska kunna vara med! Det behövs mer goda vibbar, helt enkelt!

Och jag vet av egen erfarenhet att investera 10-15 minuter i dig själv varje dag kan ge så mycket mer än du tror tillbaka. Både till dig själv och din omgivning!

The Make it Happen Challenge 2024 är en peppande och utvecklande utmaning för dig som vill ha ny energi och som vill upptäcka nya sidor hos dig själv. Det är enkelt och KUL! Vad säger du? Är du på?

Hoppas vi ses!

ALLT det här ingår i The Make it Happen Challenge 2024!

⭐️ Tips, inspiration och en liten övning - kommer i mailen till dig varje dag under 21 dagar med start den 1 januari - som du gör när du vill och det passar dig under dagen.

⭐️ En Get Started Workshop - inför starten får du den - med alla bästa tipsen för hur du förbereder dig och kan jobba för att få ut så mycket som möjligt av utmaningen. Du tittar på den när det passar dig.

⭐️ Inför nyår får du också inspiration och instruktioner för hur du gör ditt personliga bokslut för 2023 ink worksheets!

⭐️ En LIVE uppstartsworkshop på Zoom med med mig där vi startar upp och peppar igång tillsammans den 1 januari (missar du - ingen fara - då kan du titta i efterhand!)

⭐️ Du får också en LIVE Halvvägspepp på Zoom - vi gör en incheckning tillsammans med tips och pepp så att du inte halkar av banan (missar du - ingen fara - då kan du titta i efterhand!)

⭐️ En sluten Facebookgrupp där du möter de andra som är med, får pepp, push och verkligen känner framåtkraften. Jag dyker också upp och ger några bonus-tips :)

⭐️ En LIVE Celebration Workshop på Zoom där vi tillsammans firar att vi går i mål den 21 januari (missar du - ingen fara - du kan titta i efterhand!)


DU FÅR ALLT OVAN FÖR BARA 295 KR
Värden för 2.295 kr ingår

Jag vill skapa en stor våg av framåtkraft tillsammans med DIG och alla andra som är med! 💛

Ja, jag vill vara med i utmaningen för 295 KR! 

Jag vill se dig växa!

Hej! Jag heter Carina Sunding och är entreprenör, drömförverkligare och Make it Happen-coach!

Jag har alltid älskat att gå från tanke till handling, från idé till verklighet - att få det att hända, det är min superkraft! Och att få hjälpa dig och andra göra detsamma - det finns inget bättre!

För jag vet att stora tankar och små steg framåt kan få de mest fantastiska saker att hända, även om du inte riktigt vet var du är på väg!

Jag kallar det för FRAMÅTKRAFT!

För dig som vill tänka större, våga mer och få mer av det du längtar efter och vill ha i ditt jobbliv (och liv!) har jag skapat Make it Happen- metod som tusentals har använt före dig!

Kanske har du en idé som gror och väntar på att få spira. Något du alltid velat göra men inte kommer till skott med? Kanske vill du byta karriär? Eller starta eget? Eller ha en helt annan livsstil? Då är jag här för att hjälpa dig på vägen med verktygen, peppen och pushen framåt.

Let´s Make it Happen!

©2023 All rights reserved.

Carina Sunding - Honey Soul AB | Privacy Policy