Workation Palma

Häng med på The Make it Happen Workation 2024!☀️

Yes, jag har bokat HELA Hotel Feliz på Mallorca där det blir en workation 10-13 oktober! Business & Pleasure i den perfekta kombon + magiskt miljöombyte!

Vi ska äta citronpaj, dricka cava och vandra i olivlundarna längs havet. Vi ska
väcka våra kroppar till liv med Sunshine Yoga i soluppgången med utsikt över Palma, njuta av en underbar frukost med extra allt, umgås och jobba tillsammans i solen på altanen. Och mycket mer!

JAG VILL BOKA MIN PLATS!

Allt roligt som händer!
Vi har några fullspäckade dagar att se fram emot tillsammans!

Hela Hotel Feliz är vårt!

Vi känner oss som hemma på  det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som  rankats som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. 

Njut på altanen på frukosten, häng vid poolen, i hotellbaren eller högst upp på hotellets tak i en solstol där du har det lugnt och skönt och kan njuta av utsikten över havet och hamnen!

SUNSHINE YOGA I SOLUPPGÅNGEN!

En oslagbar start på morgonen på en helt magisk plats - kanske det bästa på hela resan!

När solen går upp vid åtta yogar vi tillsammans under bar himmel med utsikt över Palmabukten och den mäktiga katedralen.

Yogan är till för alla - du kan vara med både om du aldrig har testat yoga om eller om du är en mer van yogi!

TIME FOR BREAKFAST!

Vattenmelon, jordgubbar, yoghurt, croissanter, honung, ostar, äggröra och nybakat bröd.....

Hotel Feliz ljuvliga frukost är något extra :) Här råder hemma-hos-känsla - vackert uppdukat på fina fat. Precis som vi vill ha det. Efter yogan kommer vi tillbaka ner till hotellet och njuter av frukosten på terrassen i solen. Kan inte bli bättre!

RE-INVENT YOURSELF WORKSHOP

Hur kan du både ta hand om din kropp och din hjärna? Vad behöver du - både för att hålla och för att ha energin att skapa det jobbliv och liv du vill ha?

I en helt ny workshop med Carina får du veta hur du hittar ditt Green Brain State - där du mår och är som bäst, hitta dina Game Changers och lära dig hur du kan jobba med ditt mindset på helt nya sätt!

PALMA COWORKING SESSION

Drömmen är att jobba i solen med en kaffe vid din sida! Yes, klart vi ska kombinera Business & Pleasure på bästa sätt.

Så det är bara att joina in vår coworking session på altanen på Feliz. Nätverka med andra eller jobba fokuserat – det väljer du själv.

MEET & GREET CAVA MINGEL

Lär känna alla som är med på resan!

Vi ses och summerar dagen innan vi fortsätter ut på varsitt håll eller tillsammans i Palmakvällen. Du möter också några svenska Mallorcaentreprenörer på plats. (Och du som är sugen på häftiga restaurangupplevelser i Palma, du kommer att få alla bästa tipsen - och det finns MÅNGA ställen att njuta av!)

GET TOGETHER PARTY MED BBQ!

Första kvällen samlas vi, bjuder på bubbel och presenterar hela programmet för vår Workation i Palma!

Den som vill (vilket brukar vara nästa alla :) minglar kvar på Hotel Feliz härliga terrass och njuter av en supergenerös BBQ som består av grönsaker, skaldjur och kött. Två glas vin ingår!

Buffén köper du till vid anmälan och den kostar 550 kronor.

MAGISK VANDRING MELLAN PUERTO SOLLER & DEIA!

Häng med på en vandring längs vackra apelsin -och olivlundar på slingrande stigar. Vi pausar längs vägen på en vacker finca och äter en ljuvlig citronpaj med vidunderlig utsikt! Det här är en av de mest klassika vandringarna på Mallorca, en sträcka på ca 13 km i medellätt terräng. En dag att minnas!

Vandringen är ett tillval som du gör vid bokningen till en kostnad av 695 kr - i priset ingår buss ToR, vandring med guide, lunchmatsäck och after vandring. 

AFTER VANDRING MED SANGRIA!

När vi kommer hem efter vår heldagsvandring mellan Puerto Soller och Deia med trötta kroppar och påfyllda själar så väntar en överraskning på oss. För på Hotel Feliz mysiga uteterrass står oliver, tilltugg och Feliz berömda vita sangria uppdukad till oss. 

Vi summerar dagen, hänger tillsammans och kyler fötterna i poolen. Den perfekta avslutningen, vad mer kan man önska sig? 

Workation Palma

Det här ingår i programmet 10-13 oktober 2024

- Del i dubbelrum på Hotel Feliz 3 nätter

- Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz x 3

- Get-together-party med bubbel

- Sunshine Yoga x 3

- WORKSHOP med Carina

- COWORKING SESSION

- CAVAMINGEL - networking och mingel med varandra och entreprenörer på Mallorca

Priset är 6.990 kr. Du betalar endast en del av summan vid anmälan och resterande belopp i slutet av juni.

Vandringsdagen, välkomstmiddag och yogamatta kan du köpa till vid anmälan! Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party kl 19.30 och avslutas efter yoga och frukost på söndag.

Flyg bokar du själv.

Med reservation för ändringar i programmet. 
Din anmälan är bindande!

JAG VILL BOKA MIN PLATS!

Övriga frågor

Hur mycket kostar det för mig?
Du betalar 6.990 SEK för grundprogrammet.

Får jag ta med en vän?
Självklart är du välkommen att bjuda med en eller flera vänner. Din vän betalar samma pris som du, 6.990 SEK.

Hur gör jag med flyg?

Du bokar själv. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.

Vilken flygplats ska jag välja?
Flygplatsen heter Palma de Mallorca Airport (PMI).

Vilken tid startar programmet?
Programmet startar på torsdag kväll den 10 oktober med get-together-party kl 19.30 och avslutas efter yoga och frukost på söndag 13 oktober.

Kan jag uppgradera mitt hotellrum?
Tillägg för Superiorrum är 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com

Get Together Party med BBQ
Var med på vår härliga välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet. Ett glas cava och två glas vin ingår. Kostar 550 kronor och kan bokas redan vid anmälan.

Transfer från flygplatsen till hotellet
Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 25 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning.

Yogamatta
Förboka en via oss och hämta ut på plats. Kostnad 350 kronor.

Förläng resan
Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till resan. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp som du har bokat under resan för att undvika att du måste byta rum. Betalning av extra nätter sker direkt till hotellet i samband med incheckning på hotellet.

Turistskatt
För att bevara natur- och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en turistskatt. Skatten på 3,30 € per person och natt betalas vid utcheckning från hotellet.


Bokningsregler
Din anmälan är bindande. Du betalar en del av resan vid bokning och resterande belopp i slutet av juni 2024.

Redo för Workation i Palma?
Klicka på knappen för att komma till bokningsformuläret.

©2024 All rights reserved.

Carina Sunding - Honey Soul AB | Privacy Policy