POWER WEEK - 4 DAGARS WORKSHOP - FOR FREE!

Behöver du framåtkraft i jobblivet?

NU HAR DÖRRARNA STÄNGT!

Längtar du efter ny energi och förändring? Känner du att du har mer att ge? Är du redo att ta nästa steg?

Då är du inbjuden till POWER WEEK - for free!

Under Power Week delar jag med mig av inspiration, tips & verktyg - för att du ska få klarhet, tänka nytt och veta hur du tar action mot det jobbliv just du längtar efter.

Årets upplaga av Power Week är LIVE på Zoom den 21-24 februari mellan kl 8-9 på morgonen! Missar du någon morgon, ingen fara, då kan du enkelt titta ikapp i efterhand och vara med ändå.

Hoppas vi ses!

Jag vill se dig växa!

Hej! Jag heter Carina Sunding och är entreprenör, coach & drömförverkligare. För många år sedan lämnade jag den traditionella karriären för att förverkliga min längtan efter ett friare och mer meningsfullt arbetsliv. Runt ett köksbord startades 4good, fyra tjejer för något bra - som idag är Sveriges största kvinnliga nätverk med Sunshinepodden i spetsen. 

Idag jobbar jag med att stötta kvinnor att skapa sina drömjobbliv. Kanske har du en idé som gror och väntar på att få spira. Något du alltid velat göra men inte kommer till skott med? Kanske vill du byta karriär? Eller starta eget? Eller ha en helt annan livsstil?

Då är jag här för att hjälpa dig på vägen med verktygen, peppen och pushen framåt. Jag vet hur du kan får mer av det du längtar efter - med rätt support, mindset och sammanhang. Så att du kan hitta kraften och energin att ta ut riktningen och börja ta första stegen mot just det du drömmer om och vill ha i ditt liv!

Vi ses!

©2021 All rights reserved.

Carina Sunding - Honey Soul AB | Privacy Policy